Asocialdemokratiet logo120pix
Home 128fb 128

Hvor længe skal Jomfrusti-projektet blive i syltekrukken?

Af Alex Bødiker, Aastrupvej 35, Haderslev. Byrådskandidat for Socialdemokratiet

Vi var mange, der klappede i hænderne, da vores politikere for efterhånden længe siden præsenterede os for en flot og visionær masterplan for Jomfrustien. Siden er min begejstring blevet til skuffelse og frustration: Hvorfor sker der ikke noget?

Der er tale om et nødvendigt klimaprojekt, der blandt andet skal sikre, at området kan håndtere store mængder regnvand. Men det er også et visionært byudviklingsprojekt, der som en grøn oase skal binde midtbyen og havnen sammen. Økonomien er på plads. Det blev afklaret ved budgetforliget sidste år. Økonomien er altså ikke længere en undskyldning.

Det virker, som om der mangler politisk ledelse, der kan formulere en handlingsplan og en tidshorisont. Hvor har der dog været talt meget og længe om projektet. Lad os nu se action! Kommunen og Provas skal gå forrest og vise vejen.

Når private investorer ser vilje til at gennemføre projektet, vil de være parate til at investere. Vi må sætte det klare mål, at spaden skal i jorden i år. For det er et godt projekt, der fortjener at blive flyttet fra syltekrukke til kom-i-gang-krukke. Sæt i gang!!

rodrose hvidkant150

Fokus 5a

Spørgsmål & Svar
På denne chat kan du få svar på de spørgsmål du har ... her og nu.