Asocialdemokratiet logo120pix
Home 128fb 128

 Vojensfoto 2
Fire nyvalgte kandidater fra Vojens - fra venstre Bent K. Andersen, Kurt Schmidt Nielsen, Marie Skødt og Finn Lykkeskov.

Bent kan stadig lugte den politiske savsmuld

I tirsdags tog Bent K. Andersen en beslutning. Den 71-årige socialdemokrat ville igen være med i politik. Altså som et bud på en stol i den ny kommunalbestyrelse fra 2022.

Det meddelte han fredag aften på generalforsamling og opstillingsmøde i Vojens Partiforening, som han selv er formand for.

- Jeg kan stadig lugte duften af savsmuld fra den politiske manege. Jeg har stadig lyst til at kæmpe for de socialdemokratiske ideer. Og så synes jeg, det er vigtigt, at vi stiller op i så mange områder af kommunen, det er muligt, forklarer Bent K. Andersen, der bor i Arnitlund mellem Over Jerstal og Vedsted. Og han tilføjer:
- Jeg er også meget motiveret af, at vores kommune igen skal være ledet af Socialdemokratiet med Henrik Rønnow som borgmester.

Bent K. Andersen er placeret som nummer fire af kandidaterne fra Vojens. Finn Lykkeskov blev valgt af de 30 fremmødte som nummer et med Marie Skødt og Kurt Schmidt Nielsen på anden- og tredjepladsen.

Det er noget af en backup, de tre første Vojens-kandidater og den socialdemokratiske kandidatliste nu får. Bent K. Andersen har været medlem af Socialdemokratiet siden 1972. Foruden at have beklædt et væld af tillidsposter i socialdemokratisk sammenhæng har han været opstillet til Folketinget og byråd. For eksempel har han haft sæde i byrådene for Vojens og Haderslev i sammenlagt 27 år. Heraf de seneste to to perioder som medlem af Haderslev byråd.

På generalforsamlingen i Vojens Partiforening blev 31-årige Sanne Nygård Petersen, Vojens, nyvalgt til bestyrelsen. Dennis Hansen blev genvalgt som kasserer, mens Kurt Schmidt Nielsen blev ny suppleant.

rodrose hvidkant150

Fokus 5a

Spørgsmål & Svar
På denne chat kan du få svar på de spørgsmål du har ... her og nu.