Asocialdemokratiet logo120pix
Home 128fb 128

Efter en Corona-pause i fjor bliver der atter fuldt drøn på Høtten i år. Ikke mindst lørdag. Her vil løjerne i høj grad også bære præg af efterårets valg til kommunalbestyrelsen. Og ikke mindst vil der blive givet gas foran SuperBrugsen i RådhusCentret.

For her vil festdeltagerne blandt andet kunne møde et veloplagt kandidathold fra Socialdemokratiet. Kandidater, der naturligvis er iklædt rødt, såvel som partiforeningen i Vojens selvfølgelig også lufter sit flotte, gamle og velkendte banner.

Som sædvanlig diverterer de røde kandidater med konkurrencer og lidt mundgodt. Der er blandt andet Vojens-vin og lommepenge til børnene at vinde. Men festdeltagerne får også mulighed for at få sig en god snak med kandidaterne fra Vojens og omegn. 

Ikke nok med det. De socialdemokratiske kandidater deler stand med både 3F og Dansk Metal, hvorfor der også er mulighed for at hilse på hos nogle af dem, der varetager ufaglærte og faglærte arbejderes interesser.

Endelig er der også fint besøg fra Christiansborg. Den nyudnævnte Uddannelses- og Forskningsminister og medlem af Folketinget for Haderslev-kredsen, Jesper Petersen, kommer også til lørdags-Høtte. Måske med lidt lagkage. Ikke alene fordi han blev mminister i mandags. Men også fordi han i september fylder 40.

rødt kopi

rodrose hvidkant150

Fokus 5a

Spørgsmål & Svar
På denne chat kan du få svar på de spørgsmål du har ... her og nu.