Asocialdemokratiet logo120pix
Home 128fb 128

Gang på gang blev de standset af folk, der ville henholdsvis lykønske og ønske held og lykke. Lykønske den nybagte uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen. Og ønske held og lykke til Henrik Rønnow, der som Socialdemokratiets spidskandidat til kommunalvalget skal forsøge at blive Haderslevs ny borgmester.
Hammelev-drengen Jesper Petersen er den første minister, Socialdemokratiets Haderslev-kreds nogensinde har haft. Måske var det derfor, at han på det nærmeste gik en positiv spidsrod og uddelte roser ned gennem menneskemylderet på gågaden. Gang på gang styrede folk direkte hen mod ham for at hylde ham med en bemærkning. "Godt gået, Jesper", "Til lykke", "Sådan, Jesper" og mange andre små bemærkninger fik ministeren til at smile tilbage.
Men også Henrik Rønnow var en markant del af duoens triumftog. Også han blev mødt med striber af opmuntringer og det ene pøj-pøj efter det andet.
Men selvfølgelig blev der også snakket politik og de to socialdemokrater kunne bagefter glæde sig over mange gode input og kommentarer til partiets politik - lokalt og på landsplan.
Henrik og jesper gågaden socEdel Thomsen var en af de mange borgere, der fik sig en god snak med Jesper Petersen og Henrik Rønnow.
Bo gågaden soc 2
Bo Morthorst Rasmussen - socialdemokratisk byrådsmedlem - benyttede sig også af det smukke vejr og de mange mennesker på gågaden til at blæse sin egen valgkamp i gang. Kandidaten fra Fjelstrup kørte rundt med grøntsager i en trillebør for at markere sit enkle og rammende slogan: Bo - på landet. Han havde heller ikke besvær med at komme i kontakt med borgerne.
 

rodrose hvidkant150

Fokus 5a

Spørgsmål & Svar
På denne chat kan du få svar på de spørgsmål du har ... her og nu.