Asocialdemokratiet logo120pix
Home 128fb 128

Fordi borgerne i Haderslev i disse dage skal tage stilling til, hvad de mener om visionsplanen for Haderslev Dampark, der 5. oktober blev sendt i offentlig høring i fire uger af Haderslev byråd. Høringen og dermed borgernes mulighed for at komme med forslag og kommentarer udløber altså 7. oktober.

Det er baggrunden for, at Socialdemokratiet i Haderslev Kommune nu ganske utraditionelt inviterer til en gratis sejltur med Dorothea – og et borgermøde ombord, hvor formand for den socialdemokratiske byrådsgruppe, Henrik Rønnow, vil orientere om planerne for Damparken og samtidig lægge op til, at de fremmødte borgere får mulighed for at komme med deres ønsker og syn på planen.

- Det er vores klare holdning, at borgerne skal inddrages så meget som overhovedet muligt. Vel at mærke inden høringsperioden slutter, for det er vigtigt at skabe åbenhed om planerne og give mulighed for debat, inden den endelig plan vedtages sidst i november, understreger Henrik Rønnow, der under sejlturen rundt i inder- og yderdam vil fortælle om planerne for blandt andet Wittenberg Plads, for den bynære og klassiske park, vi kender i dag og planerne for damhalvøen ved yderdammen.

- Det er afgørende for mig, at parken fortsat er det åndehul, der binder by og dam sammen. Og at parken fortsat skal rumme begivenheder som Hertug Hans Festen og Stafet for Livet. Men på borgermødet lægger jeg også op til at drøfte en restaurant ved dammen, p-pladser, andre måder at indrette parken på og f. eks. at flytte iskiosken til en mere central placering på Wittenberg Plads, lyder det fra Henrik Rønnow.

Det er gratis at deltage i borgermødet ombord på Dorothea, der ligger klar til at sejle med debatlystne og videbegærlige borgere fredag 22. oktober klokken 16.30 fra Bispebroen. Eneste betingelse for at deltage er, at man inden onsdag den 20. oktober tilmelder sig med sit navn på denne mailadresse: ronn@haderslev.dk

Der er plads til 50 deltagere ombord på Dorothea, og det er først-til-mølle princippet, der gælder.

 

 

rodrose hvidkant150

Fokus 5a

Spørgsmål & Svar
På denne chat kan du få svar på de spørgsmål du har ... her og nu.