Asocialdemokratiet logo120pix
Home 128fb 128

Marie Skødt
Dyssebakken 157, 6500 Vojens
Tlf.: 29 44 00 59
Facebook

FAKTA om

Marie Skødt, 51 år, født i Ribe, opvokset i Varming mellem Ribe og Gram. Bopæl: Dyssebakken 157, Vojens.

Familie: Gift med Torben, der er elingeniør og arbejder med grøn omstilling. Børn: Simon, Emilie og Johanne.

Uddannelse: Cand.mag. i kommunikation og semiotikErhverv: Lektor, underviser på UC Syd i Haderslev i etik, vejledning, kommunikation.

Lokalpolitik: Formand for Ungeudvalget, medlem af Økonomiudvalget og Land- og Byudviklingsudvalget.Valgt til kommunalbestyrelsen første gang i 2017. Tidligere Formand for Socialudvalget og medlem af Landdistriktsudvalget.

Tillidshverv: Medlem af bestyrelsen i Forberedende Grund Uddannelse (FGU), Medlem af bestyrelsen for Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole (VGIE). Arbejdsmiljørepræsentant ved UC Syd. Tidligere medlem af Handicaprådet og Vojens Hallernes Bestyrelse for blot at nævne noget af de seneste hverv og opgaver.

Fritidsinteresser: Jeg går ikke længere til ‘noget’, men jeg bruger naturen, læser bøger, ser film, laver yoga og elsker at lave god mad ud af det, vi har i køleskabet.

Derfor er jeg socialdemokrat

Fordi jeg tror på, at det bedste samfund kendes på, hvordan vi passer på vores mest sårbare. Et stærkt samfund er et samfund, hvor vi kærer os for hinanden og naturen.
Socialdemokratiet bygger på kernesunde værdier om ordentlighed og respekt, som jeg arbejder ud fra som politiker - og som menneske.

 

rodrose hvidkant150