Asocialdemokratiet logo120pix
Home 128fb 128

Lone Ravn
Svanevej 46,
6100 Haderslev
Mobil: 40 22 57 54

FAKTA om

Lone Ravn, 71 år, født og opvokset i Galsted. Bopæl: Svanevej 46, Haderslev.

Familie: Enke for 14 år siden. I dag kæreste med Jørgen. Børn: Datteren Lena, der er tandlæge, gift med Lars, der arbejder med it. To børnebørn.

Uddannelse: Barneplejerske.

Erhverv: Pensionist. Tidligere: Barneplejeske/pædagog på Ehlershjemmet, vuggestue i Ballerup og i Sønderborg og på Brd. Gram i Vojens (montrice). Kontor hos Selv-Hjælp Haderslev. Værkstedsassistent på Arbejdsmarkedsskolen.
Lokalpolitik: Stiller op til Haderslev Kommunalbestyrelse for ottende gang. Valgt første gang i 1994. P.t. medlem af Voksenudvalget og økonomiudvalget.

Tillidshverv: Tidligere været tillidsrepræsentant, sikkerhedsrepræsentant, været valgt til Gram A/S bestyrelse og bestyrelsesmedlem i fagforeningen gennem rigtig mange år. Stadig aktiv i Selv-Hjælp Haderslev og næstformand i Frivillig Center Haderslev.

Fritidsinteresser: Nyder hus, have og drivhus. At læse en bog. Og ikke mindst at være sammen med mine børn og børnebørn. Samt en sejltur med min kæreste.

Derfor er jeg socialdemokrat

Jeg har været tillidsrepræsentant og bestyrelsesmedlem i min fagforening i rigtig mange år. Det blev et helt naturligt valg for mig at melde mig ind i partiet. En del af livsnerven i partiet er at skabe lige muligheder, uanset social baggrund. De grundlæggende værdier er frihed lighed og solidaritet. Her føler jeg mig hjemme.

 

rodrose hvidkant150