Asocialdemokratiet logo120pix
Home 128fb 128

Vi lever alle sammen af kultur. Mere eller mindre. Kultur i bred eller mere specifik forstand. Kulturen er vores daglige brød. Den hører med til et godt liv sammen med jobbet, uddannelsen eller ældre-tilværelsen.

Uden at forbigå de mangfoldige muligheder for kultur-udfoldelse, der findes i vores samfund, vil Socialdemokratiet gerne understøtte den kultur, som langt de fleste af os kan få del i. Derfor vil vi især udvikle følgende tre områder:

  • Breddeidrætten skal styrkes markant. Det er den, der skaber fællesskab og sammenhængskraft i vores kommune. Sammen med hele foreningslivet ønsker vi at udforme en helt ny politik for breddeidrætten i vores kommune.
  • Kultur er også steder eller byrum, hvor vi kan mødes og nyde eller tage del i forskellige aktiviteter. Derfor vil vi overdække Gravene med store sejl eller glastag. Det giver mulighed for liv og aktivitet på den centrale plads i byen. Sådan kan Gravene over hele året rumme langt flere aktiviteter og oplevelser.
  • Natur og motion forenes, når vi bevæger os på gåben eller cykel. Det er også kultur. Derfor ønskervi at få bygget et sammenhængende stisystem til vandring og cykling over hele kommunen – fra Arnum til Årø.