Asocialdemokratiet logo120pix
Home 128fb 128

Derfor stiller jeg op

Jeg kan slet ikke lade være med at engagere mig i det, jeg oplever i min hverdag. Hvis jeg for eksempel oplever ulighed, er jeg nysgerrig på årsagen, og forsøger aktivt at rokke ved det, jeg finder forkert. Så jeg er stadig “sulten” på politik. Jeg kan slet ikke lade være med at “stikke” næsen frem.

Mine tre mærkesager

Børn og unge: Børn og unge - der skal være gode rammer til vores børn i daginstitutionerne, og skolerne, og de børn, der har brug for særlig støtte og hjælp skal have mulighed for at få det.

Sundhed og forebyggelse - det gode liv: Det er vigtigt for mig at der er gode tilbud for dem, der har brug for genoptræning eller støtte til andre indsatser som kan gøre at folk kommer endnu tættere på "det gode sunde liv".

Den stærke bosætningskommune: Alt det ovenstående skulle gerne være med til at skabe en kommune, som folk har lyst til at flytte til. Vi skal både kunne tiltrække børnefamilier, unge og det mere modne publikum.

Det brænder jeg mest for

At vi har en kommune med både plads til høj og lav. En rummelig kommune. At alle mennesker skal være lige meget værd.

FAKTA om

Maria Glinvad Damgaard, 41 år, opvokset de første 20 år i Nordsjælland. Derefter bosiddende et år i Over Jerstal og herefter den seneste år i Haderslev. Bopæl nu: Skolegade 14, Haderslev.
Familie: Datteren Kathrine, seks år, som hun har sammen med kæresten Anders.
Uddannelse: Folkeskolelærer.
Erhverv: Lærer i specialområdet. Tidligere almenområdet.
Lokalpolitik: Genopstiller for fjerde gang. Valgt første gang i 2010. I denne periode medlem af udvalget for Sundhed og Forebyggelse samt Kultur og Fritid.
Tillidshverv: Medlem af Ungdomsskolens bestyrelse, Kulturudvalget i Sønderjylland-Slesvig. Tidligere fagligt aktiv som tillidsrepræsentant.
Fritidsinteresser: Min familie, politik, netværk, LC76 Vojens, og vores nyligt købte gamle hus.

Derfor er socialdemokrat

Jeg er opvokset med en farmor og farfar som var fagligt aktive omkring Rødding, så fokusset omkring muligheder for alle har altid ligget mig på sinde.

Maria Glinvad Damgaard
Mobil tlf: 40225762
Mail: mada@haderslev.dk

 

rodrose hvidkant150