Asocialdemokratiet logo120pix
Home 128fb 128

Derfor stiller jeg op

Alle mennesker har en stemme i demokratiet, og jeg opfordrer alle til at bruge sin med omtanke.

Jeg stiller op for at gøre en forskel, hvor jeg bor og insisterer på at ville arbejde for, hvad jeg ser, at der gavner os alle.

Mine tre mærkesager

Det gode liv hele livet: Vi skal passe på hinanden i sårbare situationer og sikre trygge rammer til at mestre de udfordringer, vi møder som små, voksne eller gamle.

Udvikling i hele kommunen: Vi skal understøtte liv, hvor vores borgere bor, kulturen, hvor mennesker samles og virksomheder, hvor de kan udvikles.

Bæredygtige løsninger: Vi skal sætte en ambitiøs dagsorden om forbrug, miljø og klima i et perspektiv, der rækker mange år ind i fremtiden.

Det brænder jeg mest for

At skabe rammer for at lykkes sammen – for den enkelte og fællesskabet.

Respekt for uenigheder giver flere perspektiver på komplekse problemstillinger, hvilket gør os klogere og bedre sammen. Samarbejde skaber vækst.

FAKTA om

Marie Skødt, 50 år, født i Ribe, opvokset i Varming. Bopæl: Dyssebakken 157, Vojens.
Familie: Gift med Torben, el-ingeniør, seniorprojektleder i Energinet. Børn: Simon, 22 år, studerer softwareudvikling i ITU, Amager. Emilie, 19 år, student til sommer på Haderslev Katedralskole. Johanne, 16 år, 10. klasse på Sundeved Efterskole.
Uddannelse: Cand.mag. i kommunikation og semiotik
Erhverv: Lektor
Lokalpolitik: Valgt til kommunalbestyrelsen første gang i 2017. Formand for Socialudvalget, medlem af Landdistriktsudvalget
Tillidshverv: Medlem af Vojens Hallernes bestyrelse. Medlem af bestyrelsen for Vojens Gymnastik-og og idrætsskole, medlem af bestyrelsen i Forberedende Grund Uddannelse (FGU), Komitemedlem af Folkeuniversitetet i Haderslev Kommune.
Fritidsinteresser: At bakke mine børn op, hvor de er, madlavning, bøger, film, gåture og yoga.

Derfor er jeg socialdemokrat

Jeg ønsker at være del af et ansvarsfuldt parti, der udvikler vores velfærdssamfund og understøtter, at vi passer på hinanden, vores natur og samfund i sårbare situationer og samtidigt understøtter virkelyst og gå-på-mod, idet alle har en rolle i og betydning for, at samfundet fungerer.

Marie Skødt
Mobil tlf.: 29440059
Mail: marie@skodt.dk

 

 

 

rodrose hvidkant150