Asocialdemokratiet logo120pix
Home 128fb 128

Derfor stiller jeg op

Jeg stiller op for at gøre en forskel, hvor jeg bor og insisterer på at ville arbejde for det, der gavner os alle.

Mine tre mærkesager

At have en lavpraktisk tilgang til politik: Vi, der bor i kommunen, skal være i centrum. Ikke kommunen som institution!

At skabe gennemsigtighed i, hvad pengene bruges til: Det er ikke ok, at det koster 10 gange så meget at slå et søm i som kommune i forhold til, hvis vi selv gør det! Hvor bliver pengene af?

At lokalt er bedst, både i land og by: Hvordan kan byerne lære af landdistrikterne? I landsbyerne løfter man i fællesskab, man tager hånd om hinanden, hvilket bidrager til både socialt og økonomisk overskud. Derfor skal vi ikke lukke, men udvide aktiviteterne i landdistrikterne. Vi skal også se på, hvordan vi kan overføre dette engagement til de enkelte bydele.

Det brænder jeg mest for

Helt ærligt, så kunne jeg komme med rigtig mange forkromede politiker-floskler om, hvad jeg brænder mest for. Sandheden er, at jeg er opvokset på en gård, og at jeg fra barns ben har lært, at man hjælper hinanden og byder ind, hvor der er brug for det, tænker kreativt, når der er brug for det og sørger for at have et øje for naboen, når han har brug for det i form af hjælp.

I landbruget er der - som i livet - behov for en helhedsorienteret tilgang for, at afgrøderne bliver til noget, og for at hønen lægger æg.

Når høsten skulle i hus i min barndom, var der brug for store og små, og alle havde et ansvar. Disse egenskaber har jeg i min rygsæk, og derfor er politik for mig et spørgsmål om nøjagtig det samme: at tage ansvar!
Jeg har derfor ikke en sag, der for alt i verden skal fikses. Jeg har snarere en retning, der handler om menneskelig respekt og anerkendelse.

FAKTA om

Kim Kabelka, 47 år, født i Ørting ved Odder, og vokset op på et plejehjem, hvor mine forældre var bestyrere. Bopæl: Olufskærvej i Starup.
Familie: Gift med Trine, der er lærer og arbejder som coach, pædagogisk leder og VISO- specialist. Børn: Signe, 21 år, Frida 16 og Asta, 13.
Uddannelse: Smed, assurandør, lærer, coach, supervisor, hypnotisør og terapeut.
Erhverv: Lærer, samt selvstændig med virksomheden Kubik Depot på sin ejendom ved Starup.
Lokalpolitik: Valgt til kommunalbestyrelsen første gang i 2017. Næstformand for udvalget for Kultur og Fritid, medlem af Børn og Familieudvalget.
Tillidshverv: Har en lang række tillidsposter på cv´et, men har opsagt det hele for at finde rum for byrådsarbejdet.
Fritidsinteresser: Vedligeholde bygninger samt autocamperlivet med familien.

Derfor er jeg socialdemokrat

Jeg er ikke socialdemokrat. Jeg er Kim! Men jeg er medlem af Socialdemokratiet, fordi partiet har nogle værdier, jeg kan se mig selv i. I øvrigt kan jeg ikke udstå, når politik sådan går hen og bliver religiøst!

Kim Kabelka
Mobil: 4052 8012
Mail: kkab@sde.dk

 

 

rodrose hvidkant150