Asocialdemokratiet logo120pix
Home 128fb 128

Derfor stiller jeg op

Jeg har gennem mange år, i forskellige situationer, oplevet, hvordan de svageste i vort samfund gang på gang kommer til kort. Det vil jeg gerne have mulighed for at ændre, og den bedste vej til at sikre bedre forhold for vore svageste, er at give dem en stemme i den politiske arena.

Mine tre mærkesager

Gode boliger for alle: Det er ikke kun boligejerne, som skal bo godt, men også lejere skal have mulighed for en god bolig til en pris som kan betales.

Bedre ældrepleje og omsorg: De ældre skal have en bedre og kærligere pleje og omsorg, end det er tilfældet i dag.

Øget velfærd for de svageste: Vi kan ikke være bekendt, at vore svageste medborgere ikke får mulighed for et bedre liv. Det skal vi have ændret på.

Det brænder jeg mest for

Jeg brænder allermest for at de, som ikke har kræfterne til at kæmpe selv, får en retfærdig behandling og et godt liv. Det vil jeg kæmpe for.

Det gælder f. eks. i forhold til bolig. Her er gode, almene boliger vejen frem for de, som ikke kan eller ønsker at være boligejere. Men brænder også for at forbedre livet for de, der er under psykiatrisk behandling, de ældre og de hjemløse.

FAKTA om Michael Mouritzen

61 år, opvokset i Haderslev. Bopæl: Varbergvej 97, 2. th., 6100 Haderslev.

Familie: Otte voksne, vidunderlige børn samt en dejlig kæreste (med hund)

Uddannelse: Social- og sundhedshjælper.

Erhverv: Ansat som SOSU-hjælper i ældreplejen i Haderslev kommune. Tidligere: Blandt andet arbejdet som chauffør, receptionist og produktionsmedarbejder.

Lokalpolitik: Gennem mange år bestyrelsesmedlem i Socialdemokratiet Haderslev Partiforening samt bestyrelsesmedlem i Socialdemokratiet i Haderslev Kreds.

Tillidshverv: Blandt andet: næstformand i HAB, bestyrelsesmedlem i støtteforeningen for Hospice Sønderjylland, bestyrelsesmedlem i SuperBrugsens butiksbestyrelse.

Fritidsinteresser: Familie og venner, naturen, en god bog, historie og en god film..

Derfor er jeg socialdemokrat

Jeg føler, at det parti, som bedst deler mit ønske om at skabe et bedre og mere retfærdigt samfund i Danmark, netop er Socialdemokratiet. Derfor er jeg socialdemokrat.
 
Michael Mouritzen
Mail: mouritzen@privat.dk
Tlf.: 23618039

rodrose hvidkant150