Asocialdemokratiet logo120pix
Home 128fb 128

Derfor stiller jeg op

Med mange års erfaring på det fagpolitiske område har jeg stadig stor energi. En energi, som jeg vil bruge til at udvikle Haderslev kommune på en række områder: Erhverv, uddannelse, socialpolitik og kultur. Til gavn for velfærden og dermd for borgerne.For mig er det samtidig vigtigt, at man ser Haderslev Kommune, som en del af Trekant-området. Her er en rivende udvikling i gang på mange felter. Den udvikling skal vi også have gang i hos os.

Mine tre mærkesager

Erhverv og uddannelse: Det er de to sammenhængende områder, der har min største interesse. Det er her, udviklingen skal begynde. Målet er at fastholde arbejdspladser og skabe nye.
Arbejdspladser er også med til at udvikle byerne i de mindre lokalsamfund i vores kommune.

De unge: Vi skal især udvikle vores kommune med fokus på de unge. Og igen. Det drejer sig først og fremmest om at skabe muligheder for uddannelse og for job.

Infrastruktur: Det er ligeledes vigtigt, at vi har fokus på infrastrukturen, så man kan udvikle muligheden for bosætning i landsbyerne uden for Haderslev by. Det er med til at fastholde alle erhverv.

Det brænder jeg mest for

At vi har en kommune, som er stabil og arbejder for, at alle borgere bliver behandlet på lige vilkår. Samtidig er det utroligt vigtigt, at vi har en kommune som fremadrettet arbejder for at få sat gang i den grønne omstilling og får uddannet personalet, så de kan servicere borgerne på god og værdig måde. Kommunen skal søge samarbejde med Trekantområdet og Sønderjylland.

FAKTA om Keld Pedersen

70 år, født og opvokset i Lindknud. Bopæl: Hermodsvang 5 6500 Vojens

Familie: Gift siden 1972 med Kirsten - pensioneret sosu-hjælper. Tre voksne sønner. Hans-Jørgen 46 år, driftschef og bor i Vojens, Bjarne, 44 år, speditør og bor i Fredericia. Michael,38 år, chauffør og bor i Bevtoft. Fem børnebørn.

Uddannelse: Uddannet som mejerist. Erhverv: Folkepensionist. Tidligere ved Torben Rafn, Sommersted, i 18 år. Næstformand i 1992 i SID Vojens. Formand i 1994. Formand for 3F Vojens i 2005. Genvalgt mange gange indtil pensionering 1. august 2021.

Lokalpolitik: Opstiller for første gang til kommunalvalget

Tillidshverv: Formand i 29 år for SID Vojens og 3F Vojens, næstformand i LO Haderslev. I LBR lokale beskæftigelseudvalg Haderslev kommune, I DSR det samarbejdende råd Haderslev kommune, tidligere formand for uddannelsesudvalget i Dekra i Vejen. Bestyrelsesmedlem i DIMA Trekants området. Medlem af bevillingsnævnet Haderslev kommune.

Fritidsinteresser: Børnebørn og sport samt campinglivet

Derfor er jeg socialdemokrat

Jeg er socialdemokrat, fordi partiet har en stor andel af æren for det velfærdssamfund, vi har i dag, hvor der også tænkes på de svageste.For mig er det vigtigt, at alle bliver behandlet ordentligt og på lige vilkår.

Keld Pedersen
Mail: keld.imctec@gmail.com
Tlf.: 42 68 11 44
 

rodrose hvidkant150